Heropstart van de praktijk vanaf 1 juni

Beste patiënten,

De tijd is weer voorbij gevlogen en mijn moederschapsrust zit er alweer bijna op. Vanaf 1 juni verwelkom ik jullie graag terug in de praktijk. Ik kijk ernaar uit om jullie terug te zien en hopelijk alweer van jullie klachten af te helpen. De online agenda staat terug open, maar voel je vrij om mij te contacteren voor vragen.

Veel liefs,

Sophie

Tijdelijke sluiting praktijk wegens zwangerschaps- en moederschapsrust

Beste patiënt, 

Vanaf 1 februari 2021 zal de praktijk voor een tijdje gesloten zijn. Dan ga ik een tijdje in bevallingsverlof. De heropening van de praktijk staat gepland voor half juni. De exacte datum wordt tijdig gecommuniceerd via de website.

Uiteraard blijf ik steeds voor jullie bereikbaar via telefoon of e-mail voor informatie, toelichtingen of doorverwijzingen naar collega’s in de buurt. Aarzel zeker niet om mij te contacteren. 

Ik wens jullie natuurlijk een gezonde en pijnvrije periode toe, en kijk er al naar uit jullie terug verder te kunnen helpen binnenkort.

Veel liefs,

Sophie

Heropstart van de praktijk!

Beste patiënten, 

Afgelopen vrijdag hebben we het nieuws ontvangen dat de gewone consultaties opnieuw kunnen opstarten vanaf maandag 11 mei. Heel fijn, want ik heb enorm veel zin om er terug in te vliegen.

Tot 11 mei mogen enkel hoognoodzakelijke en urgente behandelingen plaatsvinden. 

De online agenda wordt weldra terug opengesteld. Je kan dan gerust zelf terug een afspraak boeken. Diegene die een afspraak hadden worden door mij sowieso gecontacteerd.

Aan de heropening van de praktijk zijn echter wel strikte maatregelen verbonden. Er wordt gevraagd om volgende aandachtspunten te respecteren:

  • Indien je ziek bent of je niet goed voelt, gelieve te verwittigen en thuis te blijven.
  • Gelieve alleen naar de consultatie te komen. Enkel de patiënt zelf zal toegelaten worden in de praktijkruimte.
  • Ben je een beetje te vroeg op je afspraak? De wachtzaal dient zo weinig mogelijk gebruikt te worden. Gelieve te wachten in de wagen tot op het exacte moment van je afspraak.
  • Graag voor en na de behandeling je handen grondig wassen. Er zal alcohol gel ter beschikking zijn in de wachtzaal.
  • Indien je in het bezit bent van een mondmasker mag je dat zeker dragen, ik zal dit ook doen.

Ik zorg verder in de praktijk voor maximale hygiëne maatregelen.

Veel liefs en hopelijk tot snel!

Sophie

Preventieve sluiting wegens corona virus

Beste patiënt,

Gezien de ernst van de situatie omtrent de verspreiding van het corona virus dienen ook wij de strenge maatregelen van de overheid te volgen. Hierbij worden tijdelijk (voorlopig tot 3/4/20) alle niet urgente consultaties geschrapt. Indien u een afspraak heeft wordt u hiervan nog telefonisch op de hoogte gebracht.

Gelieve mij te contacteren indien u een dringende behandeling nodig acht. Voor noodgevallen blijf ik steeds bereikbaar en beschikbaar.

Ik hoop met de tijdelijke sluiting van de praktijk zowel uw gezondheid als die van onze naasten maximaal te kunnen beschermen.

Van zodra het terug kan en mag gaat de praktijk ook terug open.

Hopende jullie hier zo goed als mogelijk mee te helpen en beschermen, maar toch met spijt in het hart om geen behandelingen te kunnen voorzien.

Hopelijk tot snel in goede gezondheid.

Liefs,

Sophie

Opening nieuwe praktijk te Linden

Beste trouwe en nieuwe klant,

Na een drukke periode van bevallen, verbouwen en verhuizen kunnen we beginnen uitkijken naar de opening van de nieuwe praktijk te Linden. We zijn nog volop bezig om de praktijk gebruiksklaar te maken. Vanaf 1 oktober 2019 zou dit moeten afgerond zijn, en zijn jullie van harte welkom op het nieuwe adres. Ik kijk er alvast naar uit om jullie terug verder te kunnen helpen.

De online afspraken link werd terug geactiveerd. Zo kunnen jullie al afspraken inplannen indien gewenst. Ik hoop jullie binnenkort terug te zien.

Liefs,

Sophie

Hallo wereld!

Vanaf vandaag kunt u hier op onze gloednieuwe website ook terecht voor alle informatie omtrent onze activiteiten, om een afspraak te maken en zoveel meer.

Veel surfplezier.

Sophie